Yrityksille ja yhteisöille

Työhyvinvointipäivät

Minkälainen olisi teidän työyhteisönne unelmien työhyvinvointipäivä? Mitä se sisältäisi? Miltä se tuntuisi, tuoksuisi, maistuisi, näyttäisi, kuulostaisi? Minkälainen olo sen jälkeen olisi? Mitä kertoisit siitä läheisillesi? Jäisikö siitä muistoja, jotka voisit tallentaa mielen ja sielun sopukoihin vielä pitkäksi aikaa? Uskotko, että työyhteisönne voisi saada tyhypäivästä uusia alkuja, uusia ideoita, voimaa arkeen ja koko yhteisöön? Mitä jos tutustuisit työkavereihisi uudestaan?

Viettäkää työhyvinvointipäivä Alkumaassa, niin saatte vastauksia näihin kysymyksiin. Uskallamme väittää, että Alkumaassa tulette nimittäin viettämään unelmienne työhyvinvointipäivän!

Katso tarkemmat tiedot esitteestä.

Työhyvinvointipäivä Alkumaassa tarjoaa:

• Aitoja elämyksiä, kokemuksia ja voimaannuttavia hetkiä Alkumaan metsäluonnossa, laavulla ja maatilaympäristössä.
• Rentouttavaa yhdessä tekemistä – ilman suorittamista!
• Herkullista ruokaa puhtaista, mahdollisimman läheltä saatavista raaka-aineista. Ruokailu Alkumaan omalla laavulla, nuotion ja metsäluonnon hivellessä kaikkia aisteja.
• Opetellaan luontoon uppoutumista, läsnäoloa, pysähtymistä ja rentoutumista Alkumaan metsäkylvyssä ja lempeissä ohjatuissa harjoituksissa.
• Mahdollisuus myös tutustua maitotilan arkeen, kokeilla navettahommia ja lehmien hoitoa.
• Ryhmän yhteenkuuluvuuden ja vuorovaikutuksen vahvistamista, voimavaroihin ja vahvuuksiin keskittyen.
• Alkumaan tyhy-päivästä saatte kokonaisvaltaisen hyvänolon ja rentoutumisen tunteen sekä hyvinvointia ja uusia ajatuksia koko työyhteisön voimavaraksi.

Pakettivaihtoehdot ja hinnat:

1. Puolen päivän tyhy-paketti (4 tuntia)
Sisältää: ohjaus, lounas, kahvi + Alkumaan suklaakakku, vakuutus.
· 950 € (+alv 24%) 10-15 hlön ryhmä
850 € (+alv 24%) alle 10 hlön ryhmä

2. Koko päivän tyhy-paketti (6,5 tuntia)
Sisältää: ohjaus, maalaisaamiainen, lounas, kahvi
+ Alkumaan suklaakakku, vakuutus.
· 1500 € (+alv 24%) 10-15 hlön ryhmä
· 1350 € (+alv 24%) alle 10 hlön ryhmä

3. Savusaunapaketti (6 tuntia)
Varaa Alkumaan savusauna työyhteisön illanviettoon, tyhy-päivän jälkeen rentoutumiseen tai pikkujouluihin.
Hinta 490 € (+alv 24%), sisältää 5-6 h saunan käytön. Max 10 hlöä. Iltapalana Sapaksia eli suomalaisia tapaksia: saaristolaisnappeja ja lohitartar tai Someron palvin kinkkuleivät, sekä dippikasviksia, juustolajitelma ja suolakeksejä. Lisäksi kahvia, jäätelöä ja Alkumaan suklaakakkua.

Lounasvaihtoehdot paketteihin 1 ja 2:
1. Alkumaan perunat ja lihapullat, paahdetut kauden juurekset, vihreä salaatti
2. Alkumaan murea naudan paistikastike ja perunat, paahdetut kauden juurekset, vihreä salaatti
3. Alkumaan kermaperunat, savustettu lohi, maustekurkku ja vihreä salaatti
Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu leipä, levitteet, juomat ja uunijuusto
Ruokailu joko päärakennuksella tai metsälaavulla.

Haluatko jotain erityistä?

Tilaa ”Maatilan makumatka” -pitopöytä, kun haluat hemmotella työntekijöitä, juhlistaa jotain erityistä tai vaikka viettää pikkujouluja. Kysy lisää!

Sanottua Alkumaan tyhy-päivästä:

”Meillä oli tosi ihana päivä! Syksyinen sää oli mitä parhain. Kaikki oli järjestetty todella hienosti ja meidät huomioitiin mahtavasti. Tehtävät metsässä olivat ajatuksia herättäviä ja rentoutus lopuksi sammaleiden päällä räsymatolla oli oikeasti rentouttavaa. Lehmät ja navetta olivat meille ihan oma maailmansa. Oli kiva kun sai kokeilla lypsämistä. Ruoka oli hyvää kotiruokaa, juuri sitä mitä kuuluu olla. Loputkin työkiireet kaikkosivat savusaunan lauteilla makoisissa löylyissä ja makoilu paljussa tähtitaivaan alla sai kropan ja pään rentoutumaan. Lopuksi mukava illanvietto työkavereiden kanssa saunakammarissa kruunasi koko illan. Täytyy sanoa, että työasioista ei tällä retkellä keskusteltu!” Kylähammaslääkäri, Somero

“Ihanan rentouttava tyhypäivä kauniissa aurinkoisessa marraskuun päivässä. Metsä rauhoitti mieltä, metsä oli ihanaa satumetsää! Laavulla maittava ateria ja aamu ja iltapäiväkahvit kruunasivat päivän ja lehmät! Melkein voisin väittää, että paras tyhypäivä!” Peltoisten vuoropäiväkoti

“Oli todella voimaannuttavaa, rentouttavaa, nautittavaa, maittavaa ja ihanaa! Nyt taas jaksaa arjen aherruksessa!”

“Päivä Alkumaassa. Oli ihanaa päästä katsomaan navettaa lehmiä ja vasikoita! Metsässä oli hyvä harjoitella rauhoittumista ja saimme kokemuksen yhdessäolosta. Herkullinen suklaakakku kruunasi päivän! Teillä Alkumaassa on hieno konsepti ja tarjoatte rauhoittumista hektiseen elämänmenoon. SUURET KIITOKSET!”

“Oli mukavaa päästä tutustumaan teidän ihaniin lehmiin. Metsässä tuli rauhallinen tunnelma ja oli ihanaa “vain olla”. Ruoka oli todella hyvää. Tuli rauhallinen ja levollinen mieli.”

“Hektisen arjen keskellä ihanaa viettää kiireetöntä aikaa työkavereiden kanssa. Aikataulu oli oman ryhmän mukainen. Ruoka oli maittavaa! Henkilökunta ystävällistä ja eläimet ihania! Traktorikyyti tasaista:) ELÄMYKSELLINEN PÄIVÄ AIDOSSA MAALAISMILJÖÖSSÄ!”

“Hienoa työtä. Hienosti järjestetty ja mahtavat puitteet tyhy päivään. Asiantuntevuus ja se ilo tekemiseen. Tekstissänne oleva: lempeys, ystävällisyys, voima ja rohkeus ovat juuri kuvaavia teidän työtänne ja sitä halua tehdä ja jaksaa tehdä!” Kiipulan ammattiopisto

“Hyviä vinkkejä ja uusia työkaluja omaan työhön. Aivan mahtava päivä ja täysin uusi kokemus tämä Green Care. Erittäin arvokasta työtä teette, jota ei vielä osata arvostaa yhteiskunnan tasolla riittävästi.”

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu yhdessä!

Ota yhteyttä