Palvelut

ALKUMAAN MAATILA- ja METSÄRETKIPÄIVÄ

Tässä muutama teemallinen vaihtoehto valittavaksi. Paketeissa keskitymme tiettyyn teemaan, mutta jokaiseen pakettiin kuuluu silti traktorin peräkärryajelua, navettaan, eläimiin ja maidon reittiin tutustumista, metsäretki laavulle ja ruokailu valitsemassanne paikassa.  Asianmukainen vaatetus ja kengät: toimivat navetassa, pihalla ja metsässä. Mahdollisuus myös  n. 2h maatila/metsäretki päivään, jossa makkaran paistoa laavulla, mehut ja pullat alk. 19e/henkilö.

Katso tarkempi hinnasto alta.

1. VAIN HÄN, KEN USKOO KEIJUIHIN; – LÖYTÄÄ TIEN SALAISEEN TIITIÄISEN MAAHAN -PAKETTI

Oletko koskaan miettinyt, minkälaisia asukkaita asuu metsässä ja puunjuurakoissa. Ne voivat olla metsän omia eläimiä, tai sellaisia, joita näkee vain hän, ken uskoo mielikuvituksissaan. Alkumaan ihanassa sammalmetsässä on nähty pieniä koteja puiden juurilla ja vilauksia keijuista.

Keijut opettavat lapsille monenlaisia taitoja retken aikana, kuten: pitämään hyvää huolta itsestä, ystävistä, eläimistä ja luonnosta, itse kokemalla ja ikätasoon sopivalla tavalla. Astumalla Alkumaan taikametsään, lapsi pääsee ikätasoisesti mukaan kokemukselliseen seikkailuun Pikku-Tiitiäisen maahan.

Lapsi oppii kunnioittamaan toisia lapsia, eläimiä, luontoa ja katsomaan, ettei tallaa kaikkea kaunista.

2. KADONNEEN ”SIILIPERHEEN” ETSINTÄ -PAKETTI

Paketti metsälaavun lähimaastossa. Seikkailullinen satupolku, jossa viemme lasten kanssa maitoa navetalta ja evästä nälkäiselle siiliperheelle metsään. Hauska pieni seikkailu, jossa toiminnallisia rasteja, ennen siiliperheen löytymistä.

3. VANHANAJAN SAUNATONTUN KEVÄTSEIKKAILU -PAKETTI

Korvatunturilta soitettiin, että Otto, Severi ja Niilo tontut ovat villiintyneet ja jääneet lomalle Alkumaahan liian pitkäksi aikaa. Olivat selittäneet syyksi, että n. 90v. vanhan saunamökin avain oli kadonnut ja yksi tontuista jäi kiinni parrastaan savusaunaan. Tontut tarvitsevatkin nyt lapsia avukseen etsimään avainta, jotta ehtivät jouluksi perille Korvatunturille. Tontut ovat viihtyneet kovasti Alkumaan väen ja kaikkien eläinten parissa. Lapset näkevät monia vanhanajan esineitä ja työkaluja aidossa ympäristössään.

4. RAKKAUDESTA ELÄIMIIN -PAKETTI

Paketti, jossa opetellaan eläinten kanssa toimimista ja niiden hoitamista. Jokainen pääsee ruokkimaan, harjaamaan ja juottamaan vasikoita tuttiämpärillä ja taluttamaan pupuja agilityradalla. Meillä on lehmiä, vasikoita, pupuja, kissoja ja koira.

Etkö löytänyt mieleistäsi seikkalupakettia? Ei hätää, kysy räätälöidyistä paketeista ottamalla yhteyttä!

Hinnasto

Aikuiset Lapset
Alle 10 hlö 59€ / hlö Alle 10 hlö 39€ / hlö
10 – 19 hlö 54€ / hlö 10 – 19 hlö 34€ / hlö
20 – 29 hlö 44€ / hlö 20 – 29 hlö 29€ / hlö
Yli 30 hlö 39€ / hlö Yli 30 hlö 24€ / hlö
Päiväkotiryhmät

Ohjelma + ruokailu 19 € / hlö
Ohjelma ilman ruokailua 9 € /hlö
Ryhmän koko ei vaikuta hinnoitteluun. Päiväkotiryhmien ohjaajat sisältyvät hintaan.

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja hinta yksilö valmennus 84e/h.

Avaa tästä lisätietoa neuropsykiatrisesta valmennuksesta.

Perustiedot

KESTO
Ruokailulla n. 3 tuntia
Ilman ruokailua n. 2-3h

HINTA

Katso tarkemmat hintatiedot alta.

Hinta vaihtelee ryhmän koon ja osallistujien iän mukaan. Päiväkotiryhmät erikseen.

Ohjaajien ruokailut sisältyvät hintaan. Ruokailu voidaan järjestää 20-30 henkilölle, joko metsälaavulle, n. 90v vanhaan pihamökkiin tai maatilan päärakennukseen.

Hinta sisältää vakuutukset, ruokailut, sekä ohjelmapalvelun.

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron.

PERUUTUSEHDOT

24 tuntia ennen sovittua alkamisajankohtaa voi peruuttaa kuluitta, muutoin perimme 50% hinnasta. Ei koske päiväkotiryhmiä.

PAIKKA
Ajomäentie 103A, 31400 Somero
www.alkumaa.fi

ILMOITTAUTUMINEN
Niina Merivirta
p.040-5451518
ilmoittautuminen ja allergiat niina(at)alkumaa.fi

Lataa esite

Alkumaa tarjoaa opettavaisia elämyksiä lapsille ja nuorille

Palveluissamme kantavana ideana on lapsen ja nuoren omien voimavarojen esille tuominen. Tarjoamme kuntien sosiaali- ja terveyspalveluille uuden vaihtoehdon, joka pidemmällä aikavälillä tuottaa myös säästöjä.
On kaikken etu, kun lapsi tai nuori löytää varhaisessa vaiheessa keinoja, joilla itse vaikuttaa omaan arkeensa ja hyvinvointiinsa.

Yhdessä toiminnan suunnitteleminen, yhdessä tekeminen ja yhdessä oppiminen antavat eväitä pitkälle tulevaisuuteen ja itsenäiseen elämään.

Tällä sivulle kerromme tarkemmin Alkumaa Oy:n palveluista. Palvelumme jakautuvat kahteen osa-alueeseen: virkistys- ja elämyspalveluihin sekä hoiva- ja hyvinvointipalveluihin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan yhdessä lisää siitä miten voisimme olla avuksi.

Tällä sivulla esiteltyjen toimintojen lisäksi tarjoamme räätälöityjä paketteja kaiken ikäisille henkilöille. Kysy rohkeasti, suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti yhdessä!